Barion Pixel

További információk

Hűségkártyás rendszer Légy részese Te is egyedülálló hűségkártyás rendszerünknek: edz egész évben KEDVEZMÉNYESEN, és tekerj a további pontkedvezményekért.
Online időpontfoglalás Vásárold meg akár ONLINE alkalmaidat, bérleteidet extra pont kedvezménnyel.
Ingyenes parkolás Ha hozzánk jössz nem kell aggódnod a parkolóhely miatt, hiszen udvarunkban mindig ingyenesen parkolhatsz. A Rákóczi utcán, a buszmegálló után az útra festett FORUM felirat „F” betűjénél jobbra kanyarodva találod a felhajtónkat, amelyen behajtva az udvarban 3 db vendégparkolót találsz táblákkal jelezve.
Remek megközelíthetőség A város szívében, a FORUM-mal szemben van szalonunk. Megközelíthető az 1, 2 jelzésű villamosokkal, a 3, 3A jelzésű trolibuszokkal és a 11, 15, 22, 24, 43-as jelzésű autóbuszokkal!
Szalonunkban található legmodernebb, csúcskategóriás gép, az InfraSlimX egy kombinált fitness eszköz, amely a legmodernebb technológiák alkalmazásával igen magas szintre emeli az edzés hatásfokát. A zárt vákuumteres kabinban egyszerre érvényesül az öt egymást kiegészítő, forradalmi technológia, amelyek támogatják az alakformálást és méregtelenítést, ezzel nagymértékben javítva az életminőséget. Ajánljuk Nőknek és Férfiaknak egyaránt, de legfőképpen azoknak, akik szeretnének egészségtudatosabbak lenni, akik mozgásszegény életmódot élnek, vagy kevés időt tudnak szánni a napi edzésre, de fontos számukra a hatékonyság. Nálunk nem vagy kitéve tömegnek, forróságnak, fagynak vagy viharoknak, hiszen a BerrySlim az év minden napján maximális lehetőségeket nyújt, olyan extrákkal, melyektől élmény a testmozgás.
Áraink
- Válassz szolgáltatást!
- Válassz alszolgáltatást!
- Válassz tagsági szintet!
© Minden jog fenntartva. 2020